Konečně venku přestalo sněžit. Letos si teplé počasí dává na čas. O to víc času je na oprášení, leštění a celkovou údržbu motorky před vyjetím do terénu. Možná až moc času. Co tak využít ho a zaměřit se na vyčištění výfukových svodů? Už jste někdy zkoušeli čistit výfuky na svém motocyklu? Silničce nebo chopperovi? 

Možná jste už zaslechli o značce Autosol a o vlajkovém přípravku na čištění výfukových svodů Bluing Remover. Mezi motorkáři je oblíbený, protože funguje. Alespoň tedy mezi těmi milovníky rychlých strojů, kteří nablýskané výfuky řeší. Pokud jste se rozhodli, že chcete mít svoje výfuky taky nablýskané, tak Bluing Remover je jasná volba. 

Co Bluing Remover umí

Tekutá emulze rychle a jednoduše odstraňuje i velmi silné zabarvení. Odstraní modré i zlatavé zbarvení výfukových svodů a ty zase mají svoji původní barvu. Bluing Remover na bázi aktivních chemických přísad a leštících abrazivních částic odstraní zbarvení výfuku. Podle stupně zapálení od zlaté až po modrou se Bluing Remover buď pouze nanese a nechá samostatně působit nebo se jeho účinnost zvýší mechanicky. 

Jak to funguje?

Použití je jednoduché. Emulzi protřepejte a naneste přímo na studené výfuky nebo naneste kuchyňskou houbičkou. Chvíli počketje 1-10 min podle toho, jak moc je výfuk zbarvený. Pak už jen setřete. Pokud je výfuk hodně zašlý, pomůže mechanické odstranění (krouživými pohyby hrubou stranou houbičky odstraníte i větší zabarvení). Nenechte přípravek na výfuku zaschnout. Nic se sice nestane, ale budete muset vše zopakovat. A nepoužívejte na horké výfukové svody.

Zaujal vás Bluing Remover? Objednejte si emulzi na čištění výfuků TADY.

Natočili jsme, jak Bluing Remover funguje. Podívejte se.

Sledujte nás

Zavolejte nám
+420 548 531 123

nebo napište zprávu