Exkluzivní řada jednopalcových rázových utahováku od Skotské firmy Airtec.

S radostí vám představujeme nový přírůstek do naší nabídky - pneumatické rázové utahováky Airtec. Tyto inovativní nástroje jsou navrženy tak, aby zjednodušily a zrychlily proces utahování šroubů a spojů.

Pneumatické rázové utahováky Airtec se vyznačují vysokou sílou utahování a rychlou reakcí. Díky svému kompaktnímu designu jsou snadno ovladatelné a mohou být použity ve všech oblastech, kde je potřeba silného utahování.

Tyto utahováky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které zajišťují jejich dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení. Jsou vybaveny ergonomickou rukojetí pro pohodlné držení a snadnou manipulaci.

Jak správně vybrat rázový utahovák?

Rázový utahovák je užitečný nástroj, který vám pomůže s rychlým a efektivním utahováním šroubů a spojů. Při výběru správného rázového utahováku je důležité zvážit několik faktorů, aby se zajistila jeho správná funkčnost a výkon.

Prvním faktorem, na který byste se měli zaměřit, je výkon utahování. Rázové utahováky mají různé úrovně výkonu, které se měří buď v otáčkách za minutu (RPM) nebo v síle rázu (Nm). Je důležité vybrat utahovák s dostatečným výkonem pro vaše potřeby. Pokud budete utahovat silné šrouby nebo pracovat s tvrdými materiály, vyberte si utahovák s vyšším výkonem.

Dalším faktorem je velikost nástavce. Rázové utahováky mají různé velikosti nástavců, které se přizpůsobují různým velikostem šroubů a spojů. Je důležité zvolit utahovák s nástavcem, který odpovídá velikosti šroubů a spojů, se kterými budete pracovat.

Také je třeba zvážit ergonomii a pohodlí při používání utahováku. Zkontrolujte, zda má utahovák ergonomicky tvarovanou rukojeť, která vám umožní pohodlné držení a snadnou manipulaci. Příliš těžký nebo nevyvážený utahovák může být nepohodlný při dlouhodobém používání.

Sledujte nás

Zavolejte nám
+420 548 531 123

nebo napište zprávu