Přemýšlíte nad dárky? Máme je pro vás připravené!

Možná se právě trápíte s vymýšlením dárku k narozeninám, možná už jste začali vyhlížet a plánovat Vánoce. Ať tak či onak, v našem obchodě zajásáte. A to zejména, pokud sháníte dárky pro muže.

V nabídce máme celou řadu dárkově zabalených sad. Vybírat můžete například z vysoce kvalitní autokosmetiky, motokosmetiky a cyklokosmetiky, nebo z přípravků na ošetření různých materiálů, které oceníte v dílně i domácnosti.

Všichni řidiči navíc v tomto období s nadšením skočí po sadě přípravků na zimu

Dárkové novinky

Abychom vyhověli každému požadavku a potřebě, vymysleli jsme pro vás několik zbrusu nových dárkových sad.

  • Určitě se podívejte na vychytané kolekce zaměřené na majitele auta i motorky v jedné osobě. Hravě jimi umyjí, vyleští a ošetří všechna motorová vozidla ve své garáži. Stačí se jen rozhodnout, jestli sáhnete po sadě větší nebo menší
  • Majitele automobilu zaujmete novou sadou netradičních přípravků pro péči o vůz zevnitř i zvenku. Poradí si díky ní s nevzhlednými škrábanci na laku, provoní interiér vozu a prodlouží životnost stěračů.
  • Do nabídky jsme navíc doplnili sadu pro kompletní péči o plasty. Plasty jsou všude kolem nás a použití přípravků se meze nekladou. Je řešením pro všechny, kdo chtějí, aby jejich plastové věci vypadaly stále jako nové.

Ať hledáte dárek pro manžela, pro tátu nebo bráchu, u nás si můžete vybrat a s dárkovou sadou rozhodně nešlápnete vedle!

Připomínáme, že všechny sady v této sekci vám přijdou dárkově zabalené. Jednodušší už to pro vás být nemůže :)

Vybírejte praktické dárky, které udělají radost! 

Dárky pro motorkáře

Dárky pro "autaře"

Dárky pro cyklisty

Dárky pro kutily

Sledujte nás

Zavolejte nám
+420 548 531 123

nebo napište zprávu