Vánoční dárky pro motorkáře!

Máme pro vás pár tipů na vánoční dárky pro motorkáře - muže i ženy. Naše dárkové sady jsou sice určeny především mužům, ale v dnešní době žen motorkářek přibývá. Takže pokud vedle sebe máte partnera, tátu, bráchu nebo sestru motorkáře, tak mu uděláte rakost profesionální motokosmetikou AUTOSOL. Dárkové sady pro motorkáře jsou rovnou dárkově zabalené v krabici nebo celofánu. 

Máte doma motorkáře?

Došla vám inspirace na vánoční dárky? Praktická vánoční sada motokosmetiky Autosol je originální a přitom praktický dárek.

Nové dárkové sady pro motorkáře

Nemůžete sáhnout vedle. Jestli máte kolem sebe zapálené motorkáře, tak mu udělejte radost profesionální motokosmetikou. Vybírat můžete z několika dárkových sad. Pro ty, co loni už motokosmetiku AUTOSOL darovali, jsme připravili nové dárkové sady pro motorkáře.

NOVÁ dárková sada ideální na cestovní motorky

V sadě jsme se zaměřili především na přípravky na údržbu kapoty. Co vše v sadě je najdete zde.

NOVÁ dárková sada ideální na údržbu chopper

...a taky pro motorkáře, kteří dávají přednost kůži

"Přednost kůži" máme na mysli, že váš muž dává přednost kožené kombinéze před kevlarem, na motorce má kožené brašny ne plastové apod. V dárkové sadě jsou i dvě pasty. Jedna na kov a druhá na lakované povrchy. Celý obsah dárkové sady najdete zde.

NOVÁ dárková sada na údržbu brzd, řetěze, disků motorky

Speciální dárková sada pro muže, kteří se věnují i "detailům" na motorce jako jsou brzdy, řetěz, disky. Nemůžete sáhnout vedle. Najdete ji zde.

NOVÁ dárková sada na údržbu matných laků

Motorka s matným lakem je pecka! Matná motorka upoutá pozornost. Ale pozor, je potřeba se o něho správně starat. Máme speciální řadu na údržbu a ochranu matných laků!  

Podívej se na celou nabídku dárků pro motorkáře!

Sledujte nás

Zavolejte nám
+420 548 531 123

nebo napište zprávu