Rozšiřujeme nabídku výrobků značky Karnasch!

Ať už jste profesionál nebo kutil, tyto nástroje se jistě stanou cenným doplňkem vaší sady nářadí. Tak proč čekat? Vyzkoušejte je ještě dnes a poznejte rozdíl na vlastní kůži! Představujeme vám nejnovější produkty společnosti Karnasch - magnetickou vrtačku KALP 148, nejnižší magnetickou vrtačku na trhu, stupňovité vrtáky HSS-XE TIN, záhlubníky a sady pro odstraňování šroubů

Rozšířili nabídku magnetických vrtaček, záhlubníků a stupňovitých vrtáků. Úplnou novinkou jsou sady na odstranění šroubů.

Magnetická vrtačka Karnasch KALP 148

Nejnovější magnetická vrtačka KALP 148 poskytuje univerzální použití nejen ve stísněných prostorech. Kompaktní a lehká konstrukce je ideální pro vrtání do ocelových nosníků. Spolehlivé a účinné vrtání do tvrdých materiálů.

Speciální sady na vytahování šroubů

Nedovolte, aby zlomený šroub zcela zastavil váš projekt. Sady pro odstraňování šroubů byly navrženy tak, aby účinně vytahovaly šrouby bez poškození závitů. Jde o bezpečné odstranění bez nutnosti opětovného závitování otvoru.

Záhlubníky

Záhlubníky jsou navrženy pro efektivní použití s mag vrtáky, což umožňuje čisté a přesné řezy do různých materiálů. Kombinovaný záhlubník HSS MultiSink navíc kombinuje vrtání a zahlubování do jedné operace, což zajišťuje přesnost a působivou úsporu času.

Stupňovité vrtáky

Stupňovité vrtáky Karnasch jsou díky své konstrukci z rychlořezné oceli a povlaku nitridu-titanu vynikající pro vrtání do tvrdých materiálů. Speciální povlak pomáhá snižovat tření a zahřívání, což umožňuje delší životnost nástroje a lepší výkon.

Sledujte nás

Zavolejte nám
+420 548 531 123

nebo napište zprávu