Jsme výhradní zástupci značky Autosol pro český trh.

Německou značku Autosol prodáváme na českém trhu už řadu let. Autosol to jsou kvalitní a funkční přípravky na čištění, leštění a ochranu různých materiálů. Filosofií značky je šetrně a účinně odstranit nečistoty z kovových, plastových, kožených a dalších materiálů. Obnovit jejich krásu a prodloužit životnost. A zároveň být šetrný k životnímu prostředí. Mnoho výrobků má certifikaci OCEAN SAFE - MICROPLASTIC FREE.

Autosol má pasty, čističe, ochranné přípravky na auta, motocykly, lodě, karavany. Ale soriment značky se neomezuje pouze na autokosmetiku. Nabízí i vysoce účinné přípravky pro průmysl, kde se čističe osvědčily například při údržbě strojů a forem na odlévání. Přípravky jsou ve spotřebitelském balení a jsou tak vhodné i do domácnosti a dílny. 

Nabídka Autosol je opravdu široká. Některé přípravky jsou na trhu jedinečné a mají univerzální použití jako například kultovní pasta Metal Polish na kov. Proto pro naše zákazníky a prodejce Autosol pořádáme školení, aby mohli kvalitně poradit svým zákazníkům. 

Pravidelná školení Autosol

Pořádáme pravidelná školení jednou do roka, která probíhají celý den většinou v Brně v sídle firmy Cominvest. Školitel přijede přímo z německého Autosolu. Školení je rozděleno na teoretickou část a praktické ukázky čištění. Pro nové prodejce děláme i menší školení, kdy buď přijedete vy k nám nebo přijedeme my za Vámi. 

Na pár momentů z letošního školení, které proběhlo v létě v Brně, si můžete podívat na videu.

Sledujte nás

Zavolejte nám
+420 548 531 123

nebo napište zprávu