Naše krédo je "Pečujte o to, co máte rádi". 

Pečovat o vás pro nás znamená hodně. Proto jsme pečlivě vybírali do každé sady takové kombinace čisticích a lešticích přípravků, aby čištění mělo logiku, bylo jednoduché a účinné. 

Věříme, že vy pečujete o svoji rodinu, přátele a kolegy. A tak víte, co mají rádi. Pro milovníky aut a silných strojů na dvou kolech i pro zapálené cyklisty máme osvědčené a našimi zákazníky vyzkoušené výrobky. Dokonce máme sadu pro všechny, kteří zbožňují čistotu, nablýskané kachličky a nevydrží v klidu sedět, když vidí upatlanou nerezovou ledničku. 

Podívejte se a vyberte tu správnou variantu:

Dárkové sady pro majitele vozů 

AUTO I - Sada přípravků na čištění exteriéru i vnitřku auta. Sada pro základní péči o vůz by neměla chybět žádnému majiteli vozu.

AUTO II - Speciálně sestavený balíček přípravků na péči o karosérii a disků vozu. Dárková sada obsahuje 5 kvalitních přípravků na údržbu exteriéru auta.

AUTO III - Dárková sada udělá radost všem motoristům, kteří se o svoje auto rádi starají. V sadě najdete kvalitní přípravky na karosérii, čištění disků a oken, údržbu laku i péči o interiér vozu.

Dárková sada pro motorkáře

Pro milovníky sportovních, silničních, cestovních motorek, čoprů i krosek jsme nachystali sadu přípravků, která vyčistí motorku od výfuku po zrcátka.

Dárková sada pro cyklisty

Krásný dárek pro všechny příznivce cyklistického sportu je určen pro ty, kteří se o svá jízdní kola rádi starají. 

Dárková sada do domácnosti i garáže

Sada potěší všechny, kteří řeší čištění povrchů z přírodního nebo umělého kamene, leštění kovových a nerezových ploch. Kdo rád uklízí, čistí a leští ať doma nebo na chalupě, ten si přípravky zamiluje.

Sledujte nás

Zavolejte nám
+420 548 531 123

nebo napište zprávu