Letošní zima se pomaloučku chýlí ke konci. Ač některé z uplynulých víkendů už vás možná naladily na snění o jízdě v buchlovských nebo slapských zákrutách, realita posledních dnů nám připomněla, že zazimovat běžky ještě není zcela na pořadu dne. Pokud ale sněhu ani zimním sportům zase tolik neholdujete, anebo se prostě jen nemůžete dočkat, až svůj nadupaný stroj vyvezete z garáže, právě teď je ten správný moment pustit se do přípravy vašeho motocyklu na jaro.

Kultovní emulze na údržbu výfuku

Nejen štěstí, ale i řádná příprava přeje připraveným, k čemuž určitě stojí zato využít některé ze skvělých produktů určených speciálně k údržbě motocyklů od firmy Autosol. A pokud vám záleží na celkové estetice vašeho stroje, včetně perfektně nablýskaných výfuků, máme pro vás skvělý tip – Bluing Remover od Autosolu.

Bluing Remover odstraňuje tepelné zabarvení výfukových svodů

Bluing Remover – vlajkový přípravek na čištění výfukových svodů, odstraňuje tepelné zabarvení výfukových svodů na motorkách a nutno podotknout, že mezi motorkáři je nadmíru oblíbený z toho prostého důvodu, že zkrátka výborně funguje. Bez velkého úsilí dosáhnete perfektního stavu výfuků a tím i finální úpravy vašeho stroje pro nadcházející sezónu. A jaro může začít!

Koukněte, jak to funguje

Sledujte nás

Zavolejte nám
+420 548 531 123

nebo napište zprávu